DINERKAART

VOORGERECHTEN

Gerookte zalm €9.75         
met Twentse mosterdmayonaise

Kortgebakken rode mulfilet €8.75                                          
met komkommerlint en citroensaus

Hollandse garnalen €13.50
met cocktailsaus, salade en toast

Rundercarpaccio €10.50
met pijnboompitten, zontomaat,
Parmezaan en pestomayo

Gamba's €12.50
in knoflookolie

Buffelmozzarella €8.50
met tomaat, rucola en truffelbalsamico

Champignons Dordogne €8.50
champignongs in bierbeslag

Kalfszwezerik €13.50
gekarameliseerde witlof en appelstroop

HOOFDGERECHTEN

Gebakken zalm €18.50

Pasta gamba's €18.50
met knoflook, verse kruiden en een kaascrunch     

Gebakken Atlantische tongfilet €17.95

Hollandse kogelbiefstuk €19.95
met kruidenboter

100% rundvlees hamburger €17.75
met augurk, tomaat, sla, ui, cheddar, bacon, friet, rauwkost, ei

Ribeye €22.50
met kruidenboter

Saté van de haas €16.85
met gebakken uitjes, kroepoek, atjar en satésaus

Kalfsentrecote €19.50
met rodewijnsaus

Lamsrack €17.75
met honing en tijm

Risotto (v) €24.50
van bospaddestoelen

Groentequiche (v) €15.50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost, groenten en een aardappelgarnituur

NAGERECHTEN

Cheesecake €6.85
van frambozen met vanilleijs

3 soorten kaas €8.85             
met appelstroop en krentewegge

Chocolademousse €7.25
met spekkoek en mangocoulis

Vers fruit sorbet €6.85

Crème Brulee €7.50

Chocoladetaartje €7.50
lauwwarm met vanille-ijs

Copyright 2019 Schenkerij Poortbulten | Realisatie: Rozendom Consultancy