FEESTEN

Wie wat te vieren heeft, wil dat graag in goed gezelschap doen. Wat je ook te vieren hebt, Schenkerij PoortBulten heeft voor ieder feest wel wat te bieden. Besloten feestje met een paar goede vrienden? Of juist een knalparty met je hele familie en kennissenkring? Wij zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt. 

Beneden 

Op de bovenverdieping van onze Schenkerij kun je met familie of vrienden genieten van een gezellig samenzijn. Kies bijvoorbeeld voor een diner bereidt met producten uit de regio. Of ga voor een high wine of high tea met je vriendinnen om je verloving te vieren. Wij zorgen ervoor dat je in een ontspannen en intiem sfeertje lekker met elkaar kunt genieten van dat wat je samen te vieren hebt. 

Boven

Heb je wat meer ruimte nodig om al je gasten te ontvangen? Dan verplaatsen we het gezelschap naar de benedenverdieping. Onze grote zaal is bij uitstek geschikt om feest te vieren met grotere groepen. We kunnen voor elk denkbaar feest een passende invulling bieden. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, jubilea, huwelijksfeesten of zelfs concerten. Heb je zelf al een idee van de invulling? Kom vooral met je eigen wensen. Wij zorgen er samen met jou voor, dat het een feest wordt waar jij en je gasten nog jaren met plezier aan terug denken. 

Buitenlucht 

Onze Schenkerij is prachtig gelegen in het natuurpark Arboretum PoortBulten. Je hebt daardoor de unieke mogelijkheid om feest te vieren midden in de natuur. Zeker in de zomer draagt een buitenfeest enorm bij aan de feestvreugde. Wij zorgen voor een bijzondere aankleding die past bij het feest dat je voor ogen hebt. Geniet van deze bijzondere setting!

Copyright 2019 Schenkerij Poortbulten | Realisatie: Rozendom Consultancy