HUWELIJK

Trouwen met de liefde van je leven is iets heel bijzonders. Op deze mooie dag mag het jullie en je gasten natuurlijk aan niets ontbreken. Wij maken van jullie trouwdag een belevenis waar je nog tot in de lengte van dagen met plezier aan terug denkt. 

Trouwlocatie in het Arboretum

Wist je dat je in het Arboretum Poort Bulten je huwelijk kunt laten voltrekken? Hoe mooi kan het decor van je trouwerij zijn? Middenin de natuur kunnen jij en je geliefde elkaar het ja-woord geven, ten overstaan van al je vrienden en familie. Na de huwelijksvoltrekking staan wij met champagne klaar om te proosten op dit feestelijke moment. Of misschien heb jij wel een heel ander idee. Wij horen het graag! 

Genieten van eten en drinken

Liefde gaat door de maag, dat is op een trouwdag niet anders! Daarom maken wij met liefde voor jullie een speciaal samengestelde lunch of diner klaar. We werken veel met lokale producten, dus we garanderen je verse en smakelijke gerechten die bij deze streek passen. Heb jij een heel eigen idee hoe je de smakelijke aankleding van je huwelijksdag wilt hebben? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. 

Dansen tot in de late uurtjes 

Na het ja-woord en de felicitaties gaat het dak er ongetwijfeld af. Tot in de late uurtjes kun je bij ons het feest van de liefde vieren. En waarschuw je gasten alvast: van een huwelijk, komt een huwelijk! 

Copyright 2019 Schenkerij Poortbulten | Realisatie: Rozendom Consultancy