Over
Schenkerij Poort Bulten

Schenkerij PoortBulten is een gezellig rustpunt middenin het prachtige natuurpark Arboretum Poort Bulten. Door de open sfeer in het glasrijke pand voel je je direct thuis. Of dat nu buiten in het zonnetje met uitzicht op het park is of binnen in de schenkerij waar de natuur van buiten naar binnen is gebracht.
Strijk je na een wandeling neer bij Schenkerij PoortBulten, dan word je hartelijk ontvangen door Bas en Marcella Vunderink. Dit gastvrije echtpaar vindt het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren.

Bas over Schenkerij PoortBulten
“In onze schenkerij moet iedereen zich welkom voelen. Kom je voor een lekker kopje koffie met appelgebak na een stevige wandeling door het park? Of wil je juist teambuilden in de buitenlucht met een heerlijke lunch in onze schenkerij? Alles is bij ons mogelijk en we vinden het fijn om je een genietmomentje te bieden. Niks hoeft bij ons, alles mag. Maar wat we vooral graag willen, is dat je geniet! Van de natuur, van onze delicatessen en van elkaars gezelschap.”

Marcella over Arboretum PoortBulten
“Onze schenkerij staat middenin het Arboretum, een prachtig natuurpark waar je heerlijk kunt wandelen. Elk seizoen is anders en daardoor blijft het park je iedere keer weer verrassen. We willen het Arboretum en de schenkerij één laten zijn. Het is voor ons een twee-eenheid die elkaar versterkt. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te trouwen in het park en zijn we na een wandeling een uitstekend rustpunt om nog even na te genieten van de natuurpracht.”

BEKIJK ONZE ARRANGEMENTEN

 

Arboretum PoortBulten

Aan de rand van De Lutte vind je het Arboretum, een prachtig natuurpark waar je heerlijk kunt wandelen. Meer dan 2.500 bomen en heesters zijn in dit park te vinden. Natuurmonumenten is eigenaar van dit uniek stukje natuurgebied en organiseert het hele jaar door leuke activiteiten. Na afloop strijk je natuurlijk neer bij onze Schenkerij. LEES MEER >>