ETEN & DRINKEN

LUNCHKAART

DINERKAart

ARRANGEMENTEN

Wie een bezoekje brengt aan Schenkerij PoortBulten kan zich laven aan verwennerijen en gerechtjes van de kleine kaart. Na een stevige wandeling door het park is een stoere brunch of lunch met oerbrood en lokale producten een goed idee. Liever met een groepje vrienden of familie tafelen? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor onze samengestelde arrangementen, zoals de high wine en high tea!

Smullen en borrelen

Traditioneel als wij Nederlanders zijn, hoort appelgebak met een flinke dot slagroom bij een heerlijk geurende kop koffie. Natuurlijk kun je dat bestellen in onze Schenkerij. Maar wij bieden je nog veel meer lekkers. Zo kun je bij ons genieten van verse munt- of gemberthee vergezeld met een grote punt cheesecake of worteltaart. In de middag kun je onder andere kiezen voor een mooi samengesteld plankje met borrelhapjes en een goed glas rode wijn.

Tussen de middag

Wie voor of na de wandeling door het Arboretum graag een stevige lunch wil, moet echt even een blik werpen op onze kleine kaart. We laten je graag kiezen uit lokale producten, stoer oerbrood en verrassende combinaties. Uiteraard is het ook mogelijk om met groepen bij ons te komen lunchen. Omdat je wat te vieren hebt, omdat je een zakenlunch hebt of gewoon omdat je het leuk vindt. Wil je zeker weten dat we plek hebben? Reserveer dan nu direct. 

Wine & dine

Blijf je in de namiddag nog even hangen in onze Schenkerij? Graag! We verwennen je dan met onze verrassende dinermogelijkheden  Kies bijvoorbeeld voor onze tapasplank PoortBulten. Heb je wat te vieren met een grotere groep? Dan denken we graag met je mee: stampotbuffet, private dining, high wine? Alles is mogelijk! We werken graag met lokale producten, vers uit de streek. Een ware verwennerij voor je smaakpapillen.

Zelf een idee?

Natuurlijk hebben we veel meer mogelijkheden voor je. Feestje vieren? Trouwen? Vergaderen? We denken met plezier met je mee over een speciale invulling.

Copyright 2019 Schenkerij Poortbulten | Realisatie: Rozendom Consultancy