Schenkerij Poortbulten

Over ons

Even voorstellen

In onze schenkerij moet iedereen zich welkom voelen. Kom je voor een lekker kopje koffie met appelgebak? Of wil je juist teambuilden in de buitenlucht met een heerlijke lunch in onze schenkerij? Alles is bij ons mogelijk en we vinden het fijn om je een genietmomentje te bieden. Niks hoeft bij ons, alles mag. Maar wat we vooral graag willen, is dat je geniet! Van de natuur, van onze delicatessen en van elkaars gezelschap.

Onze schenkerij staat middenin het Arboretum, een prachtig natuurpark waar je heerlijk kunt wandelen. Elk seizoen is anders en daardoor blijft het park je iedere keer weer verrassen. We willen het Arboretum en de schenkerij één laten zijn. Het is voor ons een twee-eenheid die elkaar versterkt. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te trouwen in het park of kom genieten van een koud en warm buffet met een grote groep, high wine of de grillschaal met je vrienden of familie.

We kijken uit naar je komst!
Bas en Marcella

Onze openingstijden

Maandag en Dinsdag

gesloten

Woensdag
donderdag

10.00-18.00
10.00-21.00

Vrijdag t/m zondag

10.00-21.00


Voor groepen vanaf 25 personen plannen wij ook buiten de reguliere openingstijden.

Werken
bij ons

Werken bij het leukste team van Twente? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toppers die ons team komen versterken. Benieuwd naar onze vacatures?

Afwasser/keukenhulp

Bediening

Streekproducten

Wij maken graag gebruik van streekproducten. Denk aan de buffelmozzarella van de Buffalo Farm Twente, honing uit het Arboretum zelf, een heerlijk speciaal biertje uit Losser, genaamd Dinkelbier, krentenwegge of heerlijk oerbrood van de lokale bakker. En vergeet vooral de overheerlijke appeltaart, worteltaart of cheesecake speciaal voor ons gebakken door een echte Twentse patissier.

Laat je verleiden door onze gerechtjes en verrassende combinaties onder het genot van een kop koffie, een wijntje of biertje.