Schenkerij Poortbulten

Zakelijk

Brainstormen in de buitenlucht

De natuur heeft een ontspannende werking op onze geest. Daarom is Schenkerij PoortBulten bij uitstek een fijne plek om te brainstormen of te vergaderen. Zeker in combinatie met onze lunch  en dinerarrangementen is een zakelijk bezoek aan onze Schenkerij de moeite waard!

Vergaderen

Onze schenkerij heeft een fijne uitstraling. De glazen pui zorgt voor een zee van licht en de aankleding is puur natuur. Dat heeft een goede uitwerking  op jou en je team. Wil je in een open sfeer brainstormen of vergaderen, dan hebben wij verschillende mogelijkheden voor je bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een afgesloten gedeelte in onze schenkerij of ga voor een vergadersessie in de buitenlucht waar je vrij met elkaar van gedachten kunt wisselen.

€ 185,- per dagdeel inclusief koffie, thee en water

Teambuilding

Het Arboretum PoortBulten is een fijne plek waar je samen met je team kunt werken aan de onderlinge saamhorigheid. Tijdens een teambuildingsessie middenin de natuur krijg je ongetwijfeld nieuwe inzichten en kom je als team weer fris voor de dag! Wij helpen je graag met het samenstellen van een mooi arrangement: teambuilden in de natuur met vooraf, tussendoor en na afloop een smakelijke proeverij.

Zakelijk lunchen of dineren

De rustige omgeving van het Arboretum en de ontspannen sfeer van onze schenkerij vormen een mooi decor voor je zakelijke bespreking. Tijdens een stevige lunch met oerbrood of een privat diner kun je in alle rust zaken met elkaar bespreken. Wil je er zeker van zijn dat je over een rustige tafel kunt beschikken, neem dan contact met ons op.

Nog vragen?

Uiteraard helpen we je graag met jouw zakelijke vraag. Er is een smart-tv en flip-over aanwezig. Heb je meer nodig? Laat het ons dan weten.